DIVERSE MOGELIJKHEDEN

IN ONZE WASBOXEN

DIVERSE WASPROGRAMMAS

IN ONZE WASBOXEN

BETAALMOGELIJKHEDEN

IN ONZE WASBOXEN

U kunt betalen met uw bank, waspas, was munten inwerpen en overige betaalmethodes. U betaalt voor de tijd dat u gebruik maakt van de wasbox. Indien u gepast wilt betalen kunt u in de vestiging aan de balie geld wisselen en/of was munten kopen.

HUISREGELS WASBOXEN

WAT IS WEL/NIET TOEGESTAAN

Voertuigen met een hoogte van maximaal 2.90m. zijn toegestaan in de wasboxen, ook fietsen, scooters en motors.

Het is niet toegestaan om:

  • Motoren van voertuigen te reinigen
  • Aanhangwagens te reinigen
  • Olie te verwisselen
  • Reparaties uit te voeren

HAPPY HOUR

7 DAGEN PER WEEK!

7 dagen per week voordelig zelfstandig wassen?

Elke dag hebben we happy hour waarbij u gegarandeerd met korting zelfstandig uw auto kunt wassen in een van onze wasboxen.  Uw was minuten worden automatisch verdubbeld.

ALTIJD VOORDEEL, 24U PER DAG

7 DAGEN IN DE WEEK?

Altijd met voordeel kunnen wassen op iedere moment van de dag? 24 uur per dag, 7 dagen per week? Dat kan met de wasboxpas. Je kunt de wasboxpas direct aanvragen op deze website. Klik op het Bubbles Carwash logo. Je krijgt de wasboxpas direct thuis gestuurd!

WASBOXPAS

VOOR BEDRIJVEN

De wasboxpas is ook geschikt bedrijven, die kunnen dan precies zien hoeveel elke pas gebruikt wordt. Een pas kan bijvoorbeeld geregistreerd worden op kenteken of chauffeur.

Liever direct profiteren van deze pas, kom dan snel naar de shop en ontvang direct deze wasboxpas pas. Vanaf volgende week kun je ook van de stofzuigers gebruik maken met deze wasboxpas.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

BEOORDELINGEN & REVIEWS