AUTOMATISCHE WASSTRAAT

BUBBLES CARWASH

Onze volautomatische wasstraat is voorzien van Foam-borstels, dé nieuwe generatie Foam met ongeëvenaarde waskwaliteit: absorbeert geen water of vuil,Lichtgewicht, wast zacht, stil, 100% veilig, dus krasvrij, en zorgt voor een prachtig glanzend resultaat. Een protector wasprogramma voor de beste bescherming van de lak van uw auto met het hoogste glansresultaat.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

IN ONZE WASSTRAAT

V.I.P.

WASPROGRAMMA

Uw auto van binnen en buiten schoon terwijl u wacht! Met onze V.I.P wash behandeling krijgt uw auto het polish-programma in onze volautomatische wasstraat waarna deze een ca. 30 minuten durende interieurbehandeling ondergaat.

PROTECTOR

LAKVERZEGELING

Iedere woensdag van €13,- voor slecht €10,- happy day.

Met de protector lakverzegeling krijgt uw auto een filter dunne bescherm laag. Dit heeft de volgende voordelen:

Maandag Seniorendag

BIJ BUBBLES CARWASH

Extra voordeel en ondersteuning voor alle 55 plussers op maandag

Schrik voor de wasstraat? Wij ondersteunen u graag bij het wassen van uw auto terwijl uzelf in de koffie-corner kunt wachten onder het genot van een lekker bakje koffie. 

ALTIJD VOORDELIG WASSEN

MET DE BUBBLES WASPAS

7 dagen per week voordelig wassen? Dat kan met onze persoonlijke waspas!

BUBBLES CARWASH

GIFTCARD

Leuk om te geven en te krijgen De bubbles carwash giftcard. Op onze giftcard kunt u ieder gewild bedrag zetten, zodat u altijd een leuk cadeau heeft om te geven.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

BEOORDELINGEN & REVIEWS

SPAAR MEE

VOOR KORTING

Spaar van woensdag 1 september t/m dinsdag 12 oktober bij Jumbo Heerschap Weert en Nederweert voor korting op een uitgebreide wasbeurt bij Bubbels Carwash.

Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang je één zegel. De spaarkaart is t/m 31 november 2021 in te wisselen bij Bubbles Carwash Weert.