AUTOMATISCHE WASSTRAAT

BUBBLES CARWASH

Onze volautomatische wasstraat is voorzien van Foam-borstels, dé nieuwe generatie Foam met ongeëvenaarde waskwaliteit: absorbeert geen water of vuil,Lichtgewicht, wast zacht, stil, 100% veilig, dus krasvrij, en zorgt voor een prachtig glanzend resultaat. Een protector wasprogramma voor de beste bescherming van de lak van uw auto met het hoogste glansresultaat.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

IN ONZE WASSTRAAT

V.I.P.

WASPROGRAMMA

Uw auto van binnen en buiten schoon terwijl u wacht! Met onze V.I.P wash behandeling krijgt uw auto het polish-programma in onze volautomatische wasstraat waarna deze een ca. 35 minuten durende interieurbehandeling ondergaat.

Dit wasprogramma is alleen uit te voeren op maandag t/m Vrijdag van 9.00 tot 17.00 ( zonder afspraak)

V.I.P.

WAX PROGRAMMA

Uw auto wordt opnieuw voorzien van een waxlaag in c.a. 40 minuten, zonder afspraak ! Van maandag t/m vrijdag. mogelijk tot 1 uur voor sluitingstijd. En dit allemaal voor slechts €42.95 incl het wasprogramma van €13.50. Wat kunt u verwachten :

PROTECTOR

LAKVERZEGELING

Iedere woensdag van €15,- voor slecht €12,- Happy Day.

Met de protector lakverzegeling krijgt uw auto een filter dunne bescherm laag. Dit heeft de volgende voordelen:

Maandag Seniorendag

BIJ BUBBLES CARWASH

Extra voordeel en ondersteuning voor alle 55 plussers op maandag

Schrik voor de wasstraat? Wij ondersteunen u graag bij het wassen van uw auto terwijl uzelf in de koffie-corner kunt wachten onder het genot van een lekker bakje koffie. 

ALTIJD VOORDELIG WASSEN

MET DE BUBBLES WASPAS

7 dagen per week voordelig wassen? Dat kan met onze persoonlijke waspas!

BUBBLES CARWASH

GIFTCARD

Leuk om te geven en te krijgen De bubbles carwash giftcard. Op onze giftcard kunt u ieder gewild bedrag zetten, zodat u altijd een leuk cadeau heeft om te geven.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

BEOORDELINGEN & REVIEWS